KYK yurdunda asansör faciası

Aydın’da öğrenci yurdunda meydana gelen asansör kazasında bir öğrenci hayatını kaybetti. Öğrencinin arkadaşları ise olaya isyan etti.

Aydın'da Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu’nda meydana gelen asansör kazasında bir öğrencinin yaşamını yitirdiği öğrenildi. Resmi kaynaklarda başka bir ölüm ya da yaralı haberi verilmezken, sosyal medyada isyan eden öğrenciler günlerdir asansör konusunda şikayetleri olduğunu dile getirdiler.

Yine öğrencilerin sosyal medyada yer alan iddialarına göre asansör kazasında 14 öğrenci de yaralı.

Bu bilgiler resmi kaynaklardan henüz doğrulanmazken, öğrenciler sosyal medyada paylaştıkları videolarla "Sesimizi duyun!" çağrısında bulunuyorlar.

Acılı öğrenciler KYK yönetimini protesto ettikleri görüntüleri de sosyal medyada paylaştı.

İlerleyen dakikalarda Valilikten ölü sayısı ile ilgili açıklama geldi. Valilik bir öğrencinin yaşamını yitirdiğini söylerken, kaza sebebinin 15 kişilik asansöre 16 kişinin binmesi olarak aktarıldı.

Aydın Valisi Yakup Canbolat, "15 öğrencinin sağlık durumunda bir problem yok. Konuyla ilgili adli ve idari soruşturma Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülüyor. Olaya müdahale edildi. Öğrencilerimizde bir sorun yok hepsi asansörden kurtarıldı. Maalesef bir öğrencimizi kaybettik." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri