Liderlerden 29 Ekim mesajı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı (CHP) Kemal Kılıçdaroğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı yayınladılar.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla liderler Cumhuriyet mesajı yayınladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyetin 100'üncü yıl dönümüne ulaşmanın heyecanını ve gururunu yaşadıklarını dile getirerek, ülkenin ve dünyanın dört bir yanında yaşayan vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı (CHP) Kemal Kılıçdaroğlu, “İkinci Yüzyılda, Hep Senin Yolunda… yaşasın Cumhuriyet diyerek sosyal medya hesabından video yayınladı. Kılıçdaroğlu Video’da, dün katıldığı resepsiyondaki konuşmalarına ve Atatürk’ün 10. Yıl Nutku’na yer verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli mesajında, Cumhuriyet’in kuruluşu ve kurumsal içerik kazanması, aynı zamanda egemenliğin asıl ve asli sahibine aracısız geçişin de miladı olduğunu aktararak, geride kalan 100 yılın dikkatle muhasebesi yapıldığında Cumhuriyet hem fikir bazında hem de rejim ve idare şekli bakımından maşeri vicdanda kök saldığını dile getirdi.

"CUMHURİYETİMİZİN YILMAZ BEKÇİLERİ OLACAĞIZ"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener paylaşımında, "Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına ulaşmanın büyük gururu ile Anıtkabir'de, Atamızın huzurundaydık... Dün olduğu gibi bugün ve yarın da; Tarihimizi özümüzde, Atamızı gönlümüzde, milletimizi de başımızın üzerinde taşıyacak; Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olacağız! #29Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri