LÖSEV'in anne üretimi ürün yelpazesini görenler şaşırıyor!

LÖSEV'in Tunalı Hilmi Caddesi'ndeki LSV Dükkân görevlileri, kurumun geniş ürün yelpazesi ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Yetkililer, "Gıdada 10 çeşit ürünümüz, tekstilde de oldukça geniş bir yelpazemiz var. Bez çantalarımız, seramik ürünlerimiz ve annelerin kendi ellerinde yaptıkları ürünlerimiz bulunuyor. Oyuncaklarımızın hepsi anne üretimi." dedi.

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

LÖSEV'in, Tunalı Hilmi Caddesi'ndeki dükkânın yanı sıra Filistin Caddesi'nde de bir Akıllı Çocuk Dükkânı (AÇD) bulunuyor. Burada annelerin hazırladığı tatlılar ve hediyelik eşyaların satıldığını ifade eden LÖSEV yetkilileri, LÖSANTE bölümünde de bir dükkân olduğunu ve yazlık bölgelerde de hizmet verildiğini söyledi.

Yetkililer, LÖSEV’in amacını ve faaliyetlerini bilmeyen birçok kişi olduğunu belirterek, "Hangi amaçla kurulduğumuzu ve neler yaptığımızı soranlar çok oluyor. Biz de ayrıntılı olarak aktarıyoruz. Gerekli personel sağlandığı sürece ya da çok büyük kurumlara gidilmediği sürece, sabah 10 ile akşam 7 arası haftanın her günü karavanımız açık." dedi.

EL YAPIMI OYUNCAKLARLA ŞAŞIRTIYOR

Oyuncaklar konusunda insanların şaşırdığını belirten yetkililer, "Oyuncaklarımızın anne üretimi ve el yapımı olduğunu öğrenince insanlar çok şaşırıyor. Annelerin üretimi olduğunu, nasıl yapıldığını anlatıyoruz. İsterlerse Lösemili Çocuklar Köyü'müzü ziyaret edebileceklerini, aile olarak veya toplantı olarak kahvaltı yapabileceklerini aktarıyoruz." şeklinde konuştu.

LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR KÖYÜ'NDEN ÖZEL ÜRÜNLER

Yetkililer, üretim yerleri hakkında da bilgi vererek şunları söyledi: "Şu an 3 tane üretim yerimiz var. Örneğin, tarçınlı fındıklı kurabiyemiz, İsveç kurabiyemiz, Hindistan cevizli kurabiyemiz AÇD kısmı Filistin Caddesi’nde üretiliyor. Grissinilerimiz LÖSANTE kısmında üretiliyor. Bunun dışında seramik ürünlerimiz ve özel günler için sertifikalarımız da Lösemili Çocuklar Köyü'nde basılıyor. Ayrıca orada e-ticaret depomuz da var. İnternet üzerinden verilen siparişleri alıp üretim yapıyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri