Magazin Yazarı Onur Akay'a yumruklu saldırı: 'Birinci yumruk Kadir Doğulu için dedi"

Türk Sanat Müziği Sanatçısı ve Magazin Yazarı Onur Akay Balıkesir'de saldırıya uğradı.

Türk Sanat Müziği sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, Balıkesir'in Edremit ilçesinde saldırıya uğradı.

Edinilen bilgiye göre, olay gece saatlerinde Edremit ilçesi Altınkum Mahallesi'nde meydana geldi. Akay, sahilde bir arkadaşının karavanının önünde kimliği belirsiz bir kişinin yumruklu saldırısına maruz kaldı. Aldığı darbeler nedeniyle bir süre bilincini kaybeden Akay, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından tedavi altına alındı.

Onur Akay, yaşanan olayı şu sözlerle anlattı:
"Arkadaşımız karavanda kaldığı için onu oraya bırakmaya gittik. Orada da biraz oturalım, hava alalım dedik. Hava da çok güzeldi. Birden karşı taraftan genç bir çocuk geldi. Yumruk attı gözüme. 'Birinci yumruk Kadir Doğulu için' dedi. Yanımdakiler de duydu. İkinci yumruk da başka bir şey için dedi. Ben onu sosyal medyada yazdım."

Saldırı sonucunda Akay'ın sağ gözünde ciddi morluklar oluştu ve kaşı açıldı. Akay, saldırgan hakkında suç duyurusunda bulunacağını ve darp raporu alacağını belirtti.

Onur Akay, geçtiğimiz yıl da benzer bir saldırıya uğradığını ifade ederek, "Geçen sene de iki kız saldırmıştı. Bir dişimi kırmışlardı. Magazinde yer aldı. Onlar da oradan çıktı. Sanırım bu saldırganlar da onların yakınları herhalde. Bugün de mahkememiz var" dedi.

Saldırı sonrasında Akay'ın arkadaşları tarafından olay yerine çağrılan polis ve ambulans ekipleri, Akay'a ilk müdahaleyi yaptı. Akay, "Ambulans dikiş atmak istediler ama ben bir şey yoktur diye düşündüm. Eve gelince bir baktım ki sorma ne haldeyim" dedi.

Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Akay, saldırıya ilişkin darp raporu alacağını ve şikayetçi olacağını belirtti.

Sanatçı dostlarının kendisini aradığını ifade eden Akay, "Bülent Ersoy aradı beni. Değerli sanatçımız, Türk sanat müziğinin değerli ismi. 'Böyle şeyler olabiliyor çocuğum. Ben böbreğimi kaybettim, senin gözün morarmış çok mu' dedi. Belki de haklı" diye konuştu.

Onur Akay, yaşadığı bu üzücü olay sonrasında kendisine destek olan tüm dostlarına teşekkür ettiğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri