Manisa T Tipi Cezaevi'nde yangın

Manisa'da bulunan Adalet Bakanlığı Manisa T Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nda tek kişilik hücrede kalan bir uyuşturucu bağımlısı mahkum, uyuşturucu krizine girerek kendini yaktı.

Bu trajik olay sonucunda küçük çaplı bir yangın çıktı ve mahkum ağır yaralanırken, yanında bulunan 2 mahkum ve 2 gardiyan da dumandan etkilendi.

Olay, Manisa T Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nda meydana geldi. İddiaya göre, uyuşturucu bağımlısı olan S.Ö. isimli mahkum, uyuşturucu krizi geçirdi. Kriz sırasında çakmakla kendini tutuşturan S.Ö., bulunduğu tek kişilik hücrede yangın çıkmasına neden oldu. Yangın, hızla fark edilerek ceza infaz koruma memurları tarafından kontrol altına alındı ve yan koğuştaki diğer mahkumlar tahliye edildi.

Olayın bildirilmesi üzerine Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri ve ambulanslar olay yerine sevk edildi. Yangında ağır yaralanan S.Ö. Manisa Şehir Hastanesine kaldırıldı. Dumandan etkilenen 2 infaz koruma memuru ile 2 mahkum ise olay yerinde ayakta tedavi edildi.

Hastaneye kaldırılan S.Ö.'nün hayati tehlikesi devam ederken, diğer 4 kişinin durumunun ise stabil olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri