Masterchef All Star ilk dokunulmazlığı kim kazandı? 19 Eylül 2023 Salı Masterchef 2023 hangi takım kazandı, potaya kimler gitti?

Masterchef Türkiye All Star'da Ayaz kaptanlığında Mavi takım ile Kerem kaptanlığında kırmızı takım mutfakta lezzet mücadelesi verdi. Masterchef All Star’da hangi takım ilk oyunu kazandı, 19 Eylül 2023 Salı MasterChef'te 1. ve 2. eleme adayları kim oldu?

MasterChef All Star'da pazartesi akşamı çiğ köfte oyunu ile mavi kaptan belli olmuştu ve Ayaz mavi kaptan olarka karşısına Kerem'i seçmişti.

Mavi ve kırmızı takım, haftanın ilk oyununda karşı karşıya geldi. Zorlu oyunda şefler takımlardan eski Türk yemeklerini istedi. Menüde yedi farklı lezzet yer aldı. Kaybeden takım ise bireysel dokunulmazlık yarışında yaratıcı tabaklar çıkardı. İşte, MasterChef haftanın ilk eleme adayları...

Şefler, mavi ve kırmızı takımdan ''Eski Türk Yemekleri'' konseptinden; borani, tutmaç çorbası, tencere böreği, keşkek, ciğer yahnisi, patlıcanlı pilav ve hurma kebabı, kavut yemeklerini istedi. Bu yedi eski Türk yemeğini yapmak için takımlara 1 saat süre verildi.

1 saatlik sürenin sonunda şefler tadım ve değerlendirmelerini yaparak kararı açıkladı. Mehmet Şef, ''Ortada bizim tarif etmediğimiz yemekler var. Sizi gayet başarılı gördüm.'' Diyerek memnuniyeti aktardı ve puanlama açıklandı. Değerlendirmeye göre 6-1’lik skorla açık ara takım oyununun kazananı mavi takım oldu.

KIRMIZI TAKIMDA ESRA DOKUNULMAZ OLDU

Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık yarışında ''tütsülenmiş İspanya paprikası'' ile yaratıcı tabaklar çıkardı.

Birbirinden lezzetli yaratıcı tabaklar arasından şefler; Esra, Batuhan, Tolga ve Eda'yı başarılı buldu. Batuhan dördüncü, Tolga üçüncü ve eda ikinci oldu. Esra dokunulmazlığı elde etti.

Gecenin ilk eleme adayı kaptan Kerem oldu ve oylama sonucuna göre de Dilara ikinci olarak potaya dahil oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri