MasterChef Türkiye’de son bölümde yaşananlar: 5 Temmuz 2024 MasterChef Türkiye’de üçlü eleme turunda neler oldu?

MasterChef Türkiye'de heyecan dolu bir üçlü eleme turu daha geride kaldı. TV8 ekranlarının en popüler yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye’de, yarışmacılar bugün zorlu üçlü düellolarda bir üst tura çıkmak için kıyasıya mücadele etti. İşte üçlü eleme turunun detayları.

İLK DÜELLO: İLKAY, ÇİĞDEM, NEŞE

İlk üçlü düelloda İlkay, Çiğdem ve Neşe mücadele etti. Bu üçlüden ekşili kuru dolma yemeği yapılması istendi ve en iyi ekşili kuru dolmayı yapan Neşe adını eleme finallerine yazdırmayı başardı.

İKİNCİ DÜELLO: BARIŞ, MURATCAN, EMRE

İkinci üçlü düelloda Barış, Muratcan ve Emre yarıştı. Üç genç isim Sicilya bölgesinden Arancini yemeğini en iyi yapan olmak için yarıştı. Nefes kesen yarışmada Barış’ın tabağı çift tadım sebebiyle kabul görmezken ilk turda da şefleri etkileyen Muratcan bir üst tura çıkan isim oldu.

ÜÇÜNCÜ DÜELLO: EBRU, ALİNA, BETÜL

Üçüncü üçlü düelloda Ebru, Alina, Betül İtalyanların meşhur tatlısı Tiramisu yapmak için mücadele etti. Üç kadın yarışmacı arasında en iyi Tiramisu’yu yapan isim Alina oldu. Alina adını üst tura yazdırdı.

DÖRDÜNCÜ DÜELLO: BERA, EMİR

Dördüncü düelloda Bera, Emir ve Hüsamettin en başarılı Hıngal yemeğini yapmak için mücadele etti. Üç genç ismin mücadelesinde en iyi Hıngal’ı yapan Bera adını eleme finaline yazdırmayı başardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri