MasterChef Türkiye’de son bölümde yaşananlar: MasterChef Türkiye’de üçlü eleme turunda neler yaşandı? Murat Kama kazandı mı?

MasterChef Türkiye'de heyecan dolu bir üçlü eleme turu daha geride kaldı. TV8 ekranlarının en popüler yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye’de, yarışmacılar bugün zorlu üçlü düellolarda bir üst tura çıkmak için kıyasıya mücadele etti. İşte üçlü eleme turunun detayları.

İLK DÜELLO: ELİF, SONGÜL VE ÜMMÜHAN

Masterchef Türkiye’de günün ilk üçlü eleme turunda üç kadın yarışmacı mücadele etti. En iyi içli köfteyi yapmak için çabalayan üç isimden yemeği en az beğenilen Elif olurken üst tura çıkan isim Ümmühan oldu.

İKİNCİ DÜELLO: OĞUZHAN, ADEM VE UMUT

Masterchef Türkiye’de günün ikinci üçlü eleme turunda Oğuzhan, Adem ve Umut mücadele etti. En iyi porçini mantarlı Risotto yemeğini yapmaya çalışan üç isimden en başarısız Adem olurken en iyi yemeği yapan ve üst tura yükselen Umut oldu.

ÜÇÜNCÜ DÜELLO: GÜLAY, SERAP VE NİGAR

Masterchef Türkiye’de günün üçüncü üçlü eleme turunda Gülay, Serap ve Nigar yarıştı. Nefes kesen yarışmada şefler yarışmacılardan su böreği yapmalarını istedi. Şefler en başarılı su böreğini Nigar’ın yaptığını açıkladı ve Nigar üst tura çıktı.

DÖRDÜNCÜ DÜELLO: YİĞİTCAN, SEMİHCAN, MURAT

Masterchef Türkiye’de günün son üçlü eleme turunda en iyi balık köftesi ve muhammarasını yapmak için üç genç isim yarıştı. Yemekteyiz’de de mücadele eden ve ilk turda şefleri etkileyen Murat Kama’nın yemek esnasında muhammarasında çift tadım yapması Murat’ı zorladı ve kısa sürede bir kez daha muhammara yapmaya çalıştı.

Şefler süre dolduktan sonra yemeklerin lezzetine baktı ve en başarısız yemeğin Yiğitcan’ın olduğu açıklandı. Semihcan ve Murat arasında ise en iyi yemeği yapan Semihcan oldu ve Murat çift tadım sebebiyle oldukça başarılı olan muhammarası bırakmak zorunda kaldı ve elendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri