MasterChef Türkiye’de son bölümde yaşananlar: MasterChef Türkiye’de üçlü eleme turunda neler yaşandı? Aytaç Onan turu geçti mi?

MasterChef Türkiye'de heyecan dolu bir üçlü eleme turu daha geride kaldı. TV8 ekranlarının en popüler yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye’de, yarışmacılar bugün zorlu üçlü düellolarda bir üst tura çıkmak için kıyasıya mücadele etti. İşte üçlü eleme turunun detayları.

İLK DÜELLO: NEFES, AYŞE VE BERİL

Masterchef Türkiye’de günün ilk üçlü düellosunda Nefes, Ayşe ve Beril yarıştı. Şeflerin verdiği balık çorbası malzemeleriyle en iyi terbiyeli balık çorbasını yapan Beril oldu. Beril’in çorbası için şu ana kadar yapılan en iyi balık çorbası yorumları yapılırken Somer şef tabağı kimseye bırakmadı.

İKİNCİ DÜELLO: BERKAY, AYTAÇ VE NEVZAT

Masterchef Türkiye’de günün ikinci üçlü düellosunda Berkay, Aytaç ve Nevzat yarıştı. İlk turda ses tonuyla ve başarılı yemeğiyle şefleri etkileyen Aytaç ile Nevzat yarışma öncesi sözlü olarak atıştı. İki iddialı yarışmacı ve yemek öncesi sessiz kalan “Yemeğimle konuşacağım” diyen Berkay’dan şefler Edirne tava ciğer istedi.

Yanında lavaş ve sumaklı soğanla birlikte en başarılı tava ciğeri yapan isim Nevzat oldu. Yarışmayı Aytaç ikinci olarak tamamladı. İddialı konuşan ve “tek rakibim kendimim” diyen Nevzat adını üst tura yazdırdı.

ÜÇÜNCÜ DÜELLO: EFECAN, BARTU VE TALAT

Masterchef Türkiye’de günün üçüncü üçlü düellosunda Efecan, Bartu ve Talat yarıştı. Şefler bu 3 genç isimden en iyi deniz mahsullü pilaki yemeğini istedi. En iyi yemeği yapan isim Masterchef’te yapılan bütün yemekleri tek tek not eden ve bir defter haline getiren Bartu oldu. Bartu şeflerden ne kadar çalışkan olduğuna dair övgü aldı.

DÖRDÜNCÜ DÜELLO: MİRAÇ - NİSANUR VE YUDUM

Masterchef Türkiye’de günün son üçlü düellosunda Miraç - Nisanur ve Yudum yarıştı. Nisanur şeflere yöresel bir lezzet olan ışkın otu getirdi. Şefler son düelloda yarışmacılardan kadayıf dolması yapmasını istedi ve Yudum en iyi yemeği yaparak eleme finaline yükseldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri