Memleket Partisi'nin İstanbul adayı açıklandı!

Memleket Partisi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını belirledi. Parti Genel Başkanı Muharrem İnce, İstanbul'da düzenlenen aday tanıtım toplantısında Berk Hacıgüzeller'in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

Muharrem İnce, toplantıda iktidarın ekonomi politikalarını eleştirerek başladı ve yerel seçimlere dikkat çekti. "Türkiye mart ayındaki seçimlerden sonra bambaşka bir yola gidebilir" diyen İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim bölgelerinde kullandığı "tehdit" diline tepki gösterdi ve tek adam yönetimine karşı çıktı.

BERK HACIGÜZELLER KİMDİR?

Berk Hacıgüzeller, 8 Kasım 1966 tarihinde İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra yönetim ve organizasyon alanında yüksek lisans yaptı. Ayrıca Westminster Üniversitesi'nde Uluslararası İşletmecilik ve Londra Üniversitesi'nde Uluslararası Hukuk alanlarında yüksek lisans çalışmaları gerçekleştirdi.

Kariyerine Ernst & Young Uluslararası Bağımsız Denetim şirketinde başlayan Hacıgüzeller, uluslararası denetim ve yönetim prensipleri kapsamında kamu ve özel sektör kurumlarında denetim faaliyetleri hayata geçirdi. Daha sonra çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren uluslararası şirketlerde Genel Müdür Yardımcılığı, Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Üyelikleri gibi önemli görevlerde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri