Memur maaşına yüzde 100 zam gelecek mi? En düşük memur maaşı ne kadar olacak?

Memur maaşına yüzde 100 zam gelecek mi? En düşük memur maaşı ne kadar olacak? Asgari ücretin belirlenmesinin ardından gözler memur maaşına çevrildi. Memur maaşına yüzde 100 zam talebi var.

Memur maaşına yüzde 100 zam gelecek mi? En düşük memur maaşı ne kadar olacak? Asgari ücretin belirlenmesinin ardından gözler memur maaşına çevrildi. Memur maaşına yüzde 100 zam talebi var. Peki, memur maaşı ne kadar olacak 2023? Memur maaşına ne kadar zam gelecek? Detaylar haberimizde...

MEMUR MAAŞINA NE KADAR ZAM GELECEK 2023?

Memur maaşına ne kadar zam geleceği merak ediliyor. Memur maaşı yüzde 100 zamlanacak mı? Memur maaşı ne kadar olacak? Merak edilen soruları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan cevapladı.

Bakan Işıkhan konu hakkında açıklama yaptı.

Bununla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığı'yla iş birliği halinde çalıştıklarını belirten Işıkhan, memur ve emekli maaş zammının temmuz ayında Meclis'ten geçeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın belirttiği doğrultuda düzenleme yapılarak en düşük memur maaşının 22 bin lira olacağını kaydeden Işıkhan, "Hedefimiz torba yasada tüm paydaşları memnun edecek bir sonuca ulaşmak” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Ankara'da mesai başlıyor! Memur ve emekli maaş zammı ne zaman belli olacak?

Güncel Haberleri