Memur ve emekli maaşlarında bilmece sona eriyor: Erdoğan açıkladı! 2023 Memur ve emekli maaşları düzenlemesi ne zaman?

Memur ve emekli maaşları ile ilgili merak edilen düzenleme hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı. Milyonların merak ettiği, Memur ve emekli maaşları düzenlemesi ne zaman? Memur maaşları ne kadar oldu? soruları cevap buluyor...

Memur ve emeklilerin merak ettiği ve araştırdığı konular hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı. Memur ve emekliler hakkında düzenleme meclise sunulacak. Milyonlar merakla Memur ve emekli maaşları düzenlemesi ne zaman? 2023 Memur maaşları ne kadar oldu? sorularını araştırıyor. İşte memur ve emekliler ilgili Erdoğan'ın açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonların takip ettiği memur ve emekli maaşları ile ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, "Memur ve emekli maaşlarıyla ilgili düzenlemeyi bayram sonrası sonuçlandıracağız" ifadelerini kullandı. Memur ve emekli maaşlarını ilgilendiren torba yasa hakkında Bakan Işıkhan da Temmuz ayını işaret etmişti.

MEMUR VE EMEKLİYE MÜJDE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seçimlerin ardından kolları sıvadık. Güçlü bir kabine kurduk. Meclis ve genel merkezdeki görevlendirmeleri neticelendirdik. İki kabine toplantımızda önümüzdeki dönemde atacağımız adımları belirledik. Birileri koltuk kavgasından başlarını kaldıramazken biz verdiğimiz sözleri yerine getirmeye başladık. Memur ve emekli maaşlarıyla ilgili düzenlemeyi bayram sonrası sonuçlandıracağız" açıklamasını yaptı.

2023 MEMUR MAAŞLARI NE KADAR OLDU?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da düzenleme için Temmuz ayına işaret etmişti. Işıkhan, "Zaten iki konu vardı. En düşük memur maaşının 22 bin lira olması ve emekli aylıklarında yapılacak iyileştirme, Cumhurbaşkanı'mızın seçim beyanı olduğu için biz bunu torba yasada sunacağız. Meclis tarafından kısa sürede geçmesini sağlayacağız. Meclis tatile girmeden Allah nasip ederse çıkarmayı düşünüyoruz, Temmuz ayında inşallah." değerlendirmesini yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zamlı memur maaşları belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsveç'e tepki: Kur'an-ı Kerim'i yakma diye bir özgürlük olamaz

Güncel Haberleri