Mercek-4 operasyonunda 1127 gözaltı kararı

İçişleri Bakanı Yerlikaya, ruhsatsız silah taşıyan ve silah kaçakçılarına yönelik 73 ilde gece yarısı yapılan operasyonun detaylarını sosyal medyadan duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından Mercek-4 operasyonuna dair bilgi ve detayları paylaştı. Yerlikaya, 73 ilde son 3 günde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik olarak düzenledikleri operasyonlarda bin 127 şüpheliyi gözaltına aldıklarını duyurdu. Mercek-4 operasyonlarında ayrıca 697 ruhsatsız tabanca, 25 uzun namlulu tüfek, 54 kurusıkı tabanca, 115 ruhsatsız av tüfeği olmak üzere toplam 891 silahın da ele geçirildiği öğrenildi.

ANKARA, İSTANBUL, İZMİR...

İstanbul, Adana, Ankara, İzmir ve Antalya'da büyük bir bölümünün ele geçirildiği silahlara dair de detaylar paylaşan Ali Yerlikaya, operasyonlarda görev alan tüm güvenlik güçlerine teşekkür ederek silah kaçakçılarıyla mücadelelerini sürdüreceklerini tekrar hatırlattı.

Ali Yerlikaya, "halkımızın huzurunu kaçıranları adalete teslim etmekte kararlıyız" diyerek operasyonların süreceğinin sinyalini verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri