Mersin'de yaşanan korkunç kazanın bilançosu kötüleşiyor: Hayatını kaybeden kişi sayısı 12'ye çıktı

Mersin'de 26 Mayıs akşamı meydana gelen ve biri otobüs olmak üzere toplam dört aracın karıştığı trafik kazasında, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 9 yaşındaki Ensar Kaan Şimşek'in de vefat etmesiyle ölü sayısı 12'ye yükseldi. Ensar Kaan'ın babası Halil Şimşek'in de kazada ilk gün hayatını kaybedenler arasında olduğu öğrenildi.

Kaza, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda, Diyarbakır-İstanbul seferini yapmakta olan Star Diyarbakır firmasına ait 34 SD 8821 plakalı yolcu otobüsünün sürücüsü Ali Güler'in direksiyon hakimiyetini kaybederek çelik bariyerleri yıkıp karşı şeride geçmesiyle meydana geldi. Devrilen otobüs, bir otomobil, bir pikap ve bir kamyonla çarpıştı. Kaza anında 10 kişi hayatını kaybederken, 40 kişi yaralandı.

Yaralılar arasında bulunan Ensar Kaan Şimşek, Mersin Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı ancak kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bu trajik olayda, kazanın ardından ölü sayısı 12'ye yükselmiş oldu. Ensar Kaan Şimşek'in cenazesinin Adana'da toprağa verileceği bildirildi.

Kazada hayatını kaybedenler arasında yer alan Halil Şimşek ve oğlu Ensar Kaan'dan geriye, birlikte çekilmiş bir fotoğraf kaldı. Bu fotoğraf, kazanın acısını daha da derinleştirdi.

Bilirkişinin raporuna göre kazanın tek ve asli kusurlusu olarak belirlenen otobüs sürücüsü Ali Güler (45) tutuklanmıştı. Kazanın ardından yapılan incelemelerde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin kazanın ana sebebi olduğu tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri