Messi'nin tercihi Ziraat Bankası oldu!

Ziraat Bankası, ödeme sistemleri devi Mastercard ile iş birliği yaparak dünya futbolunun efsanevi ismi Lionel Messi'yi Bankkart tanıtımına dahil etti.

Bu kampanya, Bankkart markasının sunduğu avantajların daha geniş kitlelere ulaştırılmasını hedeflerken, Messi'nin global imajı aracılığıyla marka bilinirliği artırılacak.

BANKKART İLE YENİLİKÇİ VE AYRICALIKLI DENEYİM

Ziraat Bankası, kredi kartı ve banka kartı özelliklerini tek bir kartta birleştiren Bankkart ile müşterilerine inovatif çözümler sunuyor. Bankkart, temassız ve mobil ödeme özellikleriyle kullanıcıların işlemlerini daha hızlı ve kolay hale getirirken, Ziraat Bankası’nın ülke genelindeki yaygın üye işyeri ağıyla da geniş bir hizmet yelpazesi sağlıyor. Bankkart Prestij gibi yeni ürünler, müşterilere daha ayrıcalıklı deneyimler sunarak ödeme sistemlerinde önemli bir yer ediniyor.

MESSİ İLE BANKKART’IN BULUŞMASI

Mastercard’ın global sponsorluk anlaşmaları çerçevesinde Lionel Messi'nin imajını Ziraat Bankası’nın kullanımına sunduğunu belirten banka, bu kampanyanın Bankkart markasına büyük katkı sağlayacağını vurguladı. Ziraat Bankası, bu iş birliğiyle Bankkart’ın sunduğu avantajların daha fazla kişi tarafından bilinmesini ve markanın güçlenmesini amaçlıyor. Ziraat Finans Grubu’nun en büyük finansal markası olan Bankkart’ın, Messi gibi dünya çapında tanınan bir sporcu ile bir araya gelmesi, markanın global alanda yankı bulmasına katkı sağlayacak.

MASTERCARD’DAN DESTEKLEYİCİ AÇIKLAMA

Mastercard Türkiye ve Azerbaycan Genel Müdürü Avşar Gürdal da bu iş birliğinin, Ziraat Bankası ile olan stratejik ortaklıklarını daha da güçlendireceğini belirtti. Gürdal, Messi’nin global sponsorluk haklarını Türkiye’de Ziraat Bankası ile gerçekleştirdikleri kampanya için kullanmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri