MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Türkiye'nin beklediği kritik açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, terör ve bölücülükle mücadelede kararlılıkla hareket edeceklerini belirterek, bu tehditlerin kökünü kazıyacaklarını vurguladı.

Bahçeli, basın toplantısında yaptığı konuşmada, terör örgütlerine ve bölücülük faaliyetlerine karşı sert bir duruş sergiledi. "Terörün ve bölücülüğün kökü kazınacaktır," diyen Bahçeli, bu konuda hiçbir taviz verilmeyeceğini ve milli birliğin korunması için her türlü önlemin alınacağını ifade etti.

"DİMDİK DURACAĞIZ"

Konuşmasında milli birlik ve beraberlik vurgusu yapan Bahçeli, "Türkiye'nin huzur ve güvenliğini tehdit eden unsurlara karşı kararlı bir mücadele içerisindeyiz. Milletimizin birliği ve bütünlüğü bizim kırmızı çizgimizdir. Bu çizgiyi ihlal etmeye çalışan her türlü girişim karşısında dimdik duracağız," dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, düzenlediği basın toplantısında CHP'yi ve parti lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. Bahçeli, Türkiye'nin milli güvenliği ve birliği konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından önemli başlıklar şöyle:

-Demlenen CHP milli güvenliğimize zarar vermektedir. Milli birlik hukukumuzu kundaklamaktadır.

-Türkiye'nin bölünmesi hususunda kapalı devre iş birliği halinde olan CHP ile DEM ateşle oynadığı malumlarınızdır. Tam bugünlerde CHP Genel Başkanı'nın 'Kürtler ben eşit hissetmiyorum diyorsa onlar eşit hissedene kadar devam edeceğiz' açıklaması yakından tanıdığımız bölücü bir ağızdır. DEM'lenen CHP milli güvenliğimize zarar vermektedir.

-CHP'nin şifreleri PKK'nin elindedir. Emperyalizmin içimize kadar girmiş piyonları mağlup olacaktır.

-Tarihin en büyük ekonomik krizinin olduğunu söylemek deli saçmasıdır. Oysa ki Türkiye ekonomisi düzelme sürecindedir.

-Elbette dar gelirli vatandaşlarımıza yardım sosyal devlet anlayışının gereğidir. CHP'nin tek yaptığı bol keseden atıp tutmaktır. Parti içi kavgalarla gündemi meşgul etmektedir. Bu kimliksiz, köşesiz partisinin karar mercii komaya girmiştir.

-'CHP'nin Yumuşama' adı altında yaptığı stratejik tuzaktır.

-Mustafa Akıncı'yı ziyareti aymazlıktır.

- Sokak köpekleri hakkında da açıklama yapan Bahçeli "Türk milleti hayvanları sever" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri