MHP'li isimlerden Ayşe Ateş hakkında suç duyurusu!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcıları İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş hakkında suç duyurusunda bulundu. Ayşe Ateş, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifadesinin alınması için çağrıldığını açıkladı.

MHP Genel Başkan Yardımcıları İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın, 30 Aralık 2022'de suikasta kurban giden Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'in kendilerine iftira attığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundular. Bu suç duyurusu, hem siyasi hem de hukuki açıdan dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendirildi ve yankı buldu.

AYŞE ATEŞ'İN AÇIKLAMALARI

Ayşe Ateş, hakkında başlatılan soruşturma ile ilgili yaptığı açıklamada, "İzzet Ulvi ve Semih isimli şahıslar, kendilerine iftira attığım gerekçesiyle hakkımda suç duyurusunda bulunmuşlar. İfade vermeye gitmem gerekecekmiş. Oysaki duruşmada Sinan Ateş'in ailesi sıfatıyla verdiğimiz beyanların mahkeme heyeti tarafından dikkate alınması ve ifade vermesi, kendini aklaması gereken şahısların İzzet Ulvi ve Semih olması gerekiyordu. Demek ki onlarda sistem böyle..." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri