Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'den TUSAŞ saldırısına tepki: Bu alçaklar bir türlü akıllanmıyor...

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) tesislerine gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin sert açıklamalarda bulundu.

İstanbul’da düzenlenen SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı kapsamında konuşan Güler, terör eyleminin ardından hükümetin kararlılığını vurguladı.

Bakan Güler, "TUSAŞ tesislerimize alçakça ve şerefsizce bir saldırı gerçekleştirildi. Amaç, milletimizin huzurunu bozmak. PKK'lı teröristlere hak ettikleri cezayı her seferinde veriyoruz, ancak bu alçaklar bir türlü akıllanmıyor." dedi.

Güler, Türkiye'nin terörle mücadelesine devam edeceğini belirterek, "En son terörist ortadan kaldırılıncaya kadar bunların peşini bırakmayacağız. Bu yapılanların ve acıların misliyle hesabını soracağız. Bunu herkes görecek, hiç merak etmeyin." ifadelerini kullandı.

Bakan Güler'in bu açıklamaları, Türkiye'nin terörle mücadele konusundaki kararlılığını ve milletin güvenliği için atılacak adımları bir kez daha gözler önüne serdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri