MSB'den Gülen'in ölümünün ardından çağrı: "Türk adaletine teslim olun"

Milli Savunma Bakanlığı, Fethullah Gülen'in ABD'de ölmesi sonrası bir açıklama yaptı.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bu hainin 'vatansız' olarak ölmesi ve sonsuza kadar böyle anılacak olması, bu yapıdan zarar gören vatandaşlarımızın acılarını dindiremese de vatanına ihanet edenlerin kaçınılmaz sonunu göstermesi bakımından ibretliktir" denildi.

Açıklamada, FETÖ üyelerine yönelik bir çağrı yapıldı: "Hâlâ bu yapının esiri olarak vatanına, milletine ihanet etmekte ısrar edenler bundan ders almalı ve bir an önce yüce Türk adaletine teslim olmalıdır."

Bakanlık, FETÖ ile mücadeleye ilişkin de şu ifadeleri kullandı: "Her türlü değeri istismar ederek insanımıza ve ülkemize ihanet eden başta FETÖ olmak üzere tüm terör örgütleriyle mücadelemiz, kökleri kazınana kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir."

Açıklamanın sonunda, 15 Temmuz şehitleri ve gazilere saygı ve şükran sunuldu.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da, Gülen’in ölümüyle ilgili olarak "Bu ölüm vesilesiyle artık onların üzerindeki büyünün kalkmış olması lazım" diyerek, ihanet dolu yoldan dönme çağrısında bulundu. Fidan, "Bu yol iyi bir yol değil. Milletimiz, devletimiz her türlü terör örgütüyle olduğu gibi bu örgütle de mücadele etmeye devam edecek" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri