Muayene olmadan hastalıklarınızı nasıl öğrenirsiniz?

Doktor Ender Saraç, Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu Haber Bahane programına konuk oldu. Saraç, YouTube'de yayınlanan programda muayene bile etmeden sunucunun hastalıklarını saydı.

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla YouTube'da yayımlanan 'Haber Bahane' programının bu haftaki konuğu Dr. Ender Saraç oldu. Bazı hislerinin kuvvetli olduğundan bahseden Saraç, sunucuyu muayene dahi etmeden hastalıklarını teşhis etti.

“200 BİNE YAKIN HASTA BAKTIM”

Kalaycıoğlu'nun "Hastalıkları sezgileriyle mi teşhis ediyorsun?" sorusu üzerine konuşan Ender Saraç, "Belki buna çok tecrübe diyebilirim çünkü 200 bine yakın hasta baktım. Karşımdaki insana baktığında birçok hastalığını görebiliyorum" diye konuştu.

“BUNUN ŞİFASINI VEREBİLMEKTE MÜMKÜN”

Saraç, sözlerine şöyle devam etti:

"Mesela size baktığım zaman karaciğerinizde ikinci derece yağlanma, insülin direnci ile sol ve sağ böbrek arasındaki sorunu görebiliyorum ama bunu size söylemedim. Birçok şeyi görebiliyorum. Gece horlamanızı, uyku apnenizi, arada oynayan tansiyonunuzu... Onların hepsini biliyorum. Bunun şifasını verebilmekte mümkün. Bazı hisler açılıyor diyeyim. Ben sizin her şeyinizi biliyorum burada söylemediklerim de var.”

Duydukları karşısında ağzı açık kalan Gökay Kalaycıoğlu ise "Şaka mısınız hocam siz? Bu doğaüstü bir olay. Muayene bile olmadım. Ağzım açık kaldı şu an inanılır gibi değil" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri