Muş Varto'da 14 yaşındaki 2 kızın intihar sebebi ne? Üzücü olayla ilgili yeni gelişme var!

Muş'un Varto ilçesinde yaşanan trajik olayda, 14 yaşındaki iki ortaokul öğrencisi, bilinmeyen bir nedenle intihar etti. İki kız çocuğunun intiharı sonrası sürece Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da dahil oldu.

Muş'un Varto İlçesine bağlı Kültür Mahallesi'nde yaşayan P.A. (14) ve Z.T. (14) isimli iki kız çocuğu, metruk bir binada yaşamlarına son verdiler. P.A.'nın babası tarafından asılı bir şekilde bulunması üzerine, Varto Emniyet Müdürlüğü ekiplerine haber verildi. İki öğrencinin cenazeleri Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan incelemenin ardından otopsi için Muş Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Varto'da yaşanan bu üzücü olay, ilçedeki diğer okullarda karne sevinci yaşanırken, Varto Atatürk Ortaokulu'nda buruk bir gün yaşanmasına neden oldu. Sabahın erken saatlerinde öğrencilere karne dağıtımı yapılırken, 8/A sınıfına giden her iki öğrencinin sınıfı ve sıraları boş kaldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın, P.A.'nın cenazesine katılarak acılarını paylaştı ve olayın detaylarının Cumhuriyet savcısı tarafından araştırıldığını belirtti. Ayrıca, yaşanan trajedi sonrasında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın sosyal inceleme başlattığı ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

14 yaşındaki iki kız çocuğunun intihar etme sebebine dair araştırmalar sürerken olaya hem Cumhuriyet savcısı hem Bakanlığın dahil olması üzerine araştırmaların genişlemesi bekleniyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, konuya titizlikle ilgi gösterildiğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri