'Müthiş Türk Kızı' Hafize Gaye Erkan'dan yeni atama kararı: Kendi ekibini kuruyor

Cumhurbaşkanı kararıyla Merkez Bankası Başkanlığına atanan Hafize Gaye Erkan, ekibini oluşturmaya devam ediyor. Erkan, Gizem Uzuner'i görevden alırken, yakın çalışacağı Başkanlık Ofisi Genel Müdürlüğü'ne ise kurum içinden Emine Aslı Üvez Meriç'i atadı.

Cumhurbaşkanı kararıyla Merkez Bankası Başkanlığına atanan Hafize Gaye Erkan, ekibini oluşturmaya devam ediyor. Erkan, Gizem Uzuner'i görevden alırken, yakın çalışacağı Başkanlık Ofisi Genel Müdürlüğü'ne de kurum içinden Emine Aslı Üvez Meriç'i atadı.

Yeni Kabine'de Hazine ve Maliye Bakanı olarak görevlendirilen Mehmet Şimşek'ten sonra ekonomi koltukları tümüyle değişti. Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, göreve geldikten sonra kendi ekibini oluşturmak için kolları sıvadı.

GENEL MÜDÜRLÜĞE YENİ ATAMA

Hafize Gaye Erkan, ekibini oluşturmaya devam ediyor. Erkan, Gizem Uzuner'i görevden alırken, yakın çalışacağı Başkanlık Ofisi Genel Müdürlüğü'ne de kurum içinden Emine Aslı Üvez Meriç'i atadı.

PROTOKOL MÜDÜRLÜĞÜNDEN GENEL MÜDÜRLÜĞE ATAMA

Emine Aslı Üvez Meriç, Sözcü'de yer alan habere göre, İletişim ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğünde protokol müdürü olarak görev yapıyordu. Ayrıca bir dönem özel kalemde de görev aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Eski Bakanların yeni görevleri belli oldu!

Güncel Haberleri