Narin Güran'ın amcası görevden alındı: Anne, baba ve kardeş gözaltında!

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın vahşice öldürülmesiyle ilgili soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı. Cinayet kapsamında gözaltına alınan, aralarında küçük kızın anne, baba ve kardeşinin de bulunduğu 25 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Narin Güran'ın soruşturması derinleştirilirken, olayın perde arkasındaki ayrıntılar gün yüzüne çıkarılmaya çalışılıyor. Narin Güran cinayetinden tutuklu bulunan Tavşantepe Mahalle Muhtarı Salim Güran'ın açığa alındığı aktarıldı.

Diyarbakır’da büyük yankı uyandıran bu trajik olayın ardından güvenlik güçleri, kapsamlı bir soruşturma başlattı. Olayla bağlantılı olarak aile üyeleri dahil çok sayıda kişi gözaltına alınırken, adliyeye sevk edilen şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda yeni gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Narin Güran’ın hayatını kaybetmesine sebep olan cinayetin aile içi nedenlere mi dayandığı, yoksa başka bir motivasyonun mu olduğu henüz netlik kazanmış değil. Savcılık ve emniyet güçleri, olayın aydınlatılması için titizlikle çalışmaya devam ederken, halk bu vahşetin arkasındaki nedenleri öğrenmek için bekleyişini sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri