Narin Güran'ın babası katili ''namussuz'' diyerek açıkladı!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 8 yaşındaki Narin Güran’ın vahşice öldürülmesinin üzerinden 42 gün geçmesine rağmen katil hala bulunamadı. Narin’in babası Arif Güran, A Haber’e yaptığı açıklamalarda şüphelendiği kişiyi açıkça işaret etti.

21 Ağustos’ta kaybolan küçük kızın cansız bedeni, 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi’nde bir çuval içinde bulundu. Soruşturma devam ederken, gözaltına alınıp serbest bırakılan Narin’in babası Arif Güran, A Haber’e yaptığı açıklamalarda şüphelendiği kişiyi açıkça işaret etti. Acılı baba, olayla ilgili olarak “O canidir, ha yapan ha saklayan. Bana sorarsanız ondan başkası değildir.” diyerek şüphelerini dile getirdi.

"HERKES KÖR OLMUŞ, KİMSE DUYMUYOR"

Kızının kaybolduğu gün yaşananlara ilişkin konuşan Arif Güran, köyde yaşanan sessizliği eleştirerek, “Bir köyün içinde kızım kayboluyor, kimse görmüyor. Herkes kör olmuş, kimse duymuyor.” sözleriyle tepkisini dile getirdi. Ailesinden 12 kişinin gözaltına alındığını belirten Güran, “Devlet 12 kişiyi ailemden gözaltına aldı. Karım, abim, oğlum, yengem... Varsa bir suçları devlet cezasını verecek. Ben hiçbirinin yanına gitmedim.” diyerek soruşturmanın sonucunu beklediğini ifade etti.

KIRMIZI ARABA DETAYI VE NEVZAT BAHTİYAR İDDİASI

Cinayetle ilgili tutuklanan Nevzat Bahtiyar’a itirafçı denilmesine tepki gösteren Arif Güran, olay gününde köyde olmadığı iddia edilen kırmızı bir arabaya dikkat çekti. “Nevzat Bahtiyar’ın arabası o gün köyde değildi. Normalde o arabayı oğlu kullanıyor. Bu arabayı o gün kim getirdi? O gün o kırmızı araba köyde değildi.” diyerek, bu detayı sorguladı. Güran, cinayetten Nevzat Bahtiyar’ı sorumlu tuttuğunu belirterek, “O adam canidir. Ha yapan ha saklayan. Bana sorarsanız ondan başkası değildir.” dedi.

"O KİŞİ KIZIMI AVLUNUN İÇİNDE ARABAYA KOYMUŞ"

Şüphelerinin nedenlerini açıklayan Arif Güran, “O namussuz, o arabayı getirip kızımı avlunun içinde arabaya koymuş. Ondan başka kimse değil. Devletin elinden gelenin fazlasını yapıyor ve zaten bulacaklar.” dedi. Güran, Bahtiyar’ın tutuklanmasının ardından itirafçı olarak gösterilmesine ise sert tepki gösterdi. “O insan canidir, her akşam yanıma geliyor çay içiyoruz, namaz kılıyoruz. Eğer o kadar kalbinde bir şey varsa bana derdi. Bir de itirafçı diyorlar, Allah’tan korkmuyor musunuz?” diyerek Nevzat Bahtiyar’ın samimiyetine inanmadığını belirtti.

KATİLİN BULUNMASI İÇİN SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Soruşturmanın halen devam ettiğini vurgulayan Arif Güran, “Devlet olmasa belki de kızım hiç bulunmazdı. Devlet şu an durmuş mu, durmamış. Yine devam ediyor. Bu olayın aslını ve gerçeğini devlet çıkaracak.” diyerek yetkililere güvendiğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri