"Narkoçelik-35" operasyonlarında 336 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu satıcılarına karşı 49 ilde gerçekleştirilen "Narkoçelik-35" operasyonlarında 336 kişinin gözaltına alındığını, 2 ton 428 kilogram uyuşturucu madde ve 888 bin 923 uyuşturucu hapın ele geçirildiğini duyurdu.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, zehir tacirlerine ve uyuşturucu üreticilerine yönelik olarak Ankara, İstanbul, İzmir ve Antalya’nın da dahil olduğu 49 ilde geniş çaplı operasyonlar düzenlendiğini belirtti.

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı'nın koordinasyonunda gerçekleştirilen bu operasyonlara 832 ekip, 2 bin 81 personel, 10 hava aracı ve 39 narkotik dedektör köpeğinin katıldığını ifade eden Yerlikaya, bu süreçte 336 şüphelinin yakalandığını ve büyük miktarda uyuşturucu maddenin ele geçirildiğini aktardı.

Operasyonda görev alan güvenlik personelini tebrik eden Bakan Yerlikaya, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından arındırmak konusunda kararlıyız." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri