Netflix’te bu hafta en çok izlenen filmler belli oldu! İşte zirvedeki yapım...

Geçtiğimiz hafta boyunca Netflix Türkiye’de film kategorisinde büyük bir çıkış yakalayan ‘Sevmek Yüzünden’, diğer filmleri geride bırakarak zirvede yerini aldı.

ÖZEL HABER: BÜŞRA SAĞLAM

26 Ağustos ve 1 Eylül 2024 tarihlerinde Netflix Türkiye’de en çok izlenen filmler belli oldu. İşte Netflix’te en çok izlenen filmler...

Sevmek Yüzünden

Ayça Ayşin Turan ve Serhat Teoman’ın başrollerini paylaştığı Sevmek Yüzünden filminde, beklenmedik bir anda geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalan ve bu süreçte hemcinsi için mücadele eden güçlü bir kadının hikayesi anlatılıyor.

Venom Zehirli öfke 2

İlişkilerini sürdürmekte zorlanan Eddie Brock ve Venom, bu kez seri katil Cletus Kasady ve yeni bir uzaylı simbiyotiğinin yol açtığı bir tehdide karşı mücadele etmek zorunda kalır.

Birlik (The Union)

Uzun zamandır görüşmediği lise aşkı tarafından bir casusluk görevine sürüklenen New Jerseyli inşaat işçisi, sıradan bir adamken gelecek vadeden bir casusa dönüşür.

Erdal ile Ece

10 yıldır evli olan Ece ve Erdal hayat dolu bir çifttir. Güvensizlik, kıskançlık ve hormonal kazalar komik görüntülere yol açsa da onları hiçbir şey ayıramaz.

The Deliverance (Kurtuluş)

Korkutucu dehşet verici gerçek olaylardan esinlenilen Lee Daniels filminde bir kadın, yeni bir sayfa açmak için ailesiyle yeni bir eve taşınır. Fakat o evde hiç beklemediği bir şeyle karşılaşır.

Ferdinand

Güreşçi olduğu sanılan devasa ancak bir o kadar da nazik olan boğa, eski çiftliğine geri döner ve sıra dışı dostlarının yardımıyla boğa güreşinden kaçmanın bir yolunu bulmaya çalışır.

Incoming (Çömezler)

Incoming, ilk kez verdikleri partide ergenliğin dehşetiyle yüzleşen dört liseli öğrencinin hikayesini konu alıyor.

Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi

Kötülükleriyle adından söz ettiren Vicious 6 ekibine girmeye çalışan Gru’nun hikayesini konu alıyor.

Lohusa

Yeni anne baba olacak çiftin, kızları doğduktan sonra çocuk büyütmenin beklediklerinden çok daha fazla çaba gerektirdiğini fark eder.

Kingsman: Gizli Servis

Küçük bir suçtan tutuklanan genç, Britanya merkezli gizli bir casusluk örgütüne katılır ve tarz sahibi akıl hocası ona mesleğin inceliklerini öğretir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri