Niğde'de 54 yaşındaki Meryem Birol'a saldıran köpeklerin sahibi gözaltına alındı

Niğde'nin Altunhisar ilçesinde iki köpeğin saldırısına uğrayan 54 yaşındaki Meryem Birol, dakikalarca köpeklerden kurtulma mücadelesi verdi. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda, köpeklerin sahibi gözaltına alınırken köpekler karantinaya alındı.

Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde bakım personeli olarak çalışan Meryem Birol, iş çıkışı evine giderken Çiftlik kavşağı terminali önünde, bölgedeki bir fabrikanın iki köpeğinin saldırısına uğradı. Etraftakilerin yardımıyla köpeklerin elinden kurtulan Birol'un sol kolu, sol bacağı, ağız ve burun kenarı köpekler tarafından ısırıldı. İlk olarak Altunhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Birol, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi ve tedavisine burada devam ediliyor.

Köpeklerin sahibi H.K., polis tarafından gözaltına alınırken, saldırıya karışan iki köpek İlçe Tarım Müdürlüğü kontrolünde 10 gün karantinaya alındı. Bor Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından köpeklerin sahibi H.K.'ya idari yaptırım uygulanacağı öğrenildi.

Olay, Altunhisar halkı arasında büyük üzüntü ve endişe yarattı. İlçe sakinleri, başıboş köpeklerle ilgili daha sıkı tedbirler alınması gerektiğini belirterek, benzer olayların yaşanmaması için yetkililere çağrıda bulundu. Meryem Birol'un sağlık durumunun yakından takip edildiği ve olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri