Nihat Doğan kimdir? Nihat Doğan kaç yaşında, nereli, evli mi?

Türkiye'nin renkli isimlerinden Nihat Doğan kimdir?

NİHAT DOĞAN KİMDİR?

Nihat Doğan, 5 Mayıs 1977'de İstanbul, Türkiye'de doğmuş bir Türk şarkıcıdır. Genç yaşta babasını kaybettikten sonra ailesinin Muş'a gitme teklifini reddederek İstanbul'da kalmıştır. Müziğe olan ilgisiyle tanınan Nihat Doğan, Avcılar'daki bir çay bahçesinde istek üzerine bir şarkı söylemesi sonucu Almanya'da yaşayan bir çift tarafından keşfedilmiş ve Almanya'ya gitmiştir. Ancak Almanya'da başarılı olamayacağını düşünerek Türkiye'ye geri dönmüştür.

Nihat Doğan'ın müzik kariyeri 1994 yılında "Kırdın Kalbim" adlı albümüyle başlamıştır. Daha sonra birçok şarkı ve albüm çıkarmıştır. Müzik kariyerinin yanı sıra 2012 yılında İstanbul 1. Amatör Lig 3. Grup'ta yer alan Büyükderespor'un teknik direktörlüğünü üstlendi, ancak antrenörlük diplomasına sahip olmadığı için resmi olarak teknik direktör değildi. Daha sonra birçok televizyon programına katılan Nihat Doğan, 2011'de Acun Ilıcalı tarafından sunulan Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur. Ancak 2015 yılında Survivor All-Star'a katılma şansını kaybetmiştir.

Nihat Doğan, kendisini muhafazakar demokrat olarak tanımlamaktadır. Televizyon programları ve müziği dışında siyasi ve toplumsal konularda da dikkat çekmektedir.

NİHAT DOĞAN'IN ÖZEL HAYATI

Nihat Doğan'ın özel hayatı da kamuoyunda ilgi çekmektedir. 2005 yılında Seda Sayan ile evlenmiş ancak bu evlilik kısa süre sonra sona ermiştir. Nihat Doğan, 2022 yılında evlenmiş ve 13 Ocak 2023'te bir çocukları olmuştur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Ceyda Düvenci boşandı mı? Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşandı mı?
Seda Sayan’ın yeni estetiği gündem oldu
Seda Sayan’dan bomba açıklamalar

Güncel Haberleri