Numan Kurtulmuş: Gülen'in ömür boyu hapislerde çürümesini isterdik

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü hakkında konuştu. Kurtulmuş, "İsterdik ki ömür boyu hapislerde çürüsün" dedi.

FETÖ terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in ölümünün ardından TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan da açıklama geldi. Aydın'da katıldığı programda konuşan Kurtulmuş, "İsterdik ki ömür boyu hapislerde çürüsün" dedi.

Kurtulmuş, "Kirli örgütün kirli lideri öldü. İsterdik ki ömür boyu hapislerde çürüsün. İnanıyorum ki sonsuza kadar azap içinde olacak. Bizim meselemiz sadece bir terör örgütü, sadece terör örgütünün başındaki kirli şahsiyet değildir. Bizim meselemiz ülkemizin, devletimizin birliğine beraberliğine karşı çok terör örgütleri kullanıldı şimdiye kadar. Bunların hepsine karşı uyanık olmak, bunların hepsine karşı devletimizi, milletimizi, ülkemizi korumak ve bunlara karşı mücadele etmektir" ifadelerini kullandı.

"FETÖ VE BENZERİ BÜTÜN ÖRGÜTLENMELERİN HAKKINDAN GELECEĞİZ"

Numan Kurtulmuş, "Bunlarla mücadele etmek sadece şahıslarla mücadele değil, bir zihniyetle, ülke düşmanlığıyla mücadeledir. FETÖ ve benzeri bütün örgütlenmelerin hakkından geleceğiz. Hepimizin vatanı birdir, inancı birdir. Bundan sonra FETÖ örgütünün kalan kalıntılarıyla mücadele etmeye kararlı şekilde devam edeceğiz" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri