Okullarda ara tatil ne zaman başlıyor?

Milyonlarca öğrenci kasım ayına girilmesiyle beraber ara tatilin ne zaman başlayacağını araştırıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanması beklenen ara tatil programı aileler ve öğrenciler tarafından merakla bekleniyor.

Kasım ayına adım atılmasıyla birlikte ilk ara tatil için meraklı bekleyiş başladı. Çok sayıda öğrenciyi ve veliyi ilgilendiren ara tatil programı yılda iki defa olmak üzere uygulanıyor. Öğrenciler tarafından açıklanması beklenen ara tatil programının bu ay içerisinde öğrencilere sunulması bekleniyor.

İLK ARA TATİL NE ZAMAN?

Milyonlarca öğrenciyi bekleyen 9 günlük kısa tatilin ne zaman başlayacağı araştırılıyor. Öğrencilere kısa bir süreliğine nefes aldıracak ilk ara tatil, 13 Kasım 2023 Pazartesi başlayacak ve 17 Kasım 2023 Cuma günü bitecek.

BİRİNCİ YARI YIL TATİLİ NE ZAMAN?

İlk yarı yılı tamamlayıp karne alan öğrenciler için de sömestr tatili 22 Ocak 2024 Pazartesi başlayıp 2 Şubat 2024 Cuma günü son bulacak.

İKİNCİ ARA TATİL NE ZAMAN?

Yılda iki kez uygulanan ara tatillerin ikincisi ise 8 Nisan 2024 Pazartesi ile 12 Nisan 2024 Cuma tarihleri arasında gerçekleşecek.

YAZ TATİLİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

2023 eylül ayında başlayan okullar ise 14 Haziran 2024 tarihinde tatil edilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri