Ölümlü kazaya karıştı kendini ihbar etti

Denizli-Çivril karayolu üzerinde yaşanan bir kaza, bölgede üzüntü ve endişe yarattı.

Sabahın erken saatlerinde, Denizler kavşağında gerçekleşen olayda motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Aslan Becip adındaki sürücü, Baklan Denizli kavşağında kontrolü kaybederek sola savruldu ve kazada yaşamını yitirdi.

Kaza, çevredeki diğer sürücülerin ilk müdahalesiyle fark edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle birlikte, Aslan Becip’in hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemelerde, fren izleri ve motosikletteki hasarın yanı sıra başka bir aracın daha kazaya karışmış olabileceği ihtimali üzerinde duruldu.

Kazaya karışan diğer araç sürücüsü, olayın ardından kaçmış olsa da daha sonra teslim oldu. 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunan D.Y. adlı sürücü, jandarma ekiplerine Çivril ilçesindeki ikametinde teslim oldu. İlk ifadesinde korku ve paniğe kapılarak olay yerinden uzaklaştığını belirten sürücü, ayrıca kazayı 112 Acil Çağrı Merkezine bildiren kişi olduğunu dile getirdi.

Jandarma ve polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. D.Y. adlı sürücünün jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Kazanın detayları, adli makamların yapacağı incelemelerle aydınlatılmaya çalışılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri