Ömer Çelik AK Parti MYK sonrası açıkladı: Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na mesaj gönderdi mi?

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) bugün yoğun bir gündemle toplandı. Toplantının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, önemli açıklamalarda bulundu. Çelik’in açıklamalarında, Gazze’de yaşanan insanlık dramı ve İsrail’in tutumu en önemli gündem maddesi olarak öne çıktı.

Ömer Çelik, Gazze'deki insani krizin giderek derinleştiğini belirterek, İsrail Başbakanı Netanyahu’yu sert bir şekilde eleştirdi. Çelik, "İnsanlık tarihinin en soykırımcı hükümeti olarak Netanyahu hükümeti yargılanmalı" ifadelerini kullandı. Ayrıca, Avrupa ülkelerinin Gazze’ye yardım çağrılarına rağmen İsrail’in bu çağrılara kulak tıkadığını vurgulayan Çelik, “Daha çok insan öldüren İsrail'e karşı yaptırım ne olacak?” diye sordu.

“İSRAİL DIŞİŞLERİ BAKANI HİTLER’İN BAKANI GİBİ DAVRANIYOR”

Çelik, İsrail Dışişleri Bakanı’nın tutumunu da sert bir dille eleştirerek, “İsrail Dışişleri Bakanı, Hitler'in bakanı gibi davranıyor. Ahlaksızlıkta yarışıyorlar” dedi. Ayrıca, İsrail hükümetinin, Gazze'deki ateşkes çabalarını sabote ettiğini belirtti.

14 AĞUSTOS AK PARTİ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ

Ömer Çelik, AK Parti’nin 14 Ağustos’ta kuruluş yıldönümünü kutlayacağını hatırlatarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı konuşmaya tüm vatandaşları davet etti. Çelik, “AK Parti büyük bir siyasi yürüyüşün adıdır. Bütün illerde vekillerimiz kutlamalara katılacak” şeklinde konuştu.

KILIÇDAROĞLU’NA GÖNDERİLDİĞİ İDDİA EDİLEN MESAJ

Toplantıda gündeme gelen bir diğer konu ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bir mesaj gönderildiği iddiasıydı. Çelik, bu iddiaları kesin bir dille yalanladı ve “Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından Sayın Kılıçdaroğlu'na bir mesaj gönderilmemiştir. Herhangi bir konuşma, görüşme için mesaj gönderilmemiştir. Bu haber doğru değildir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri