Ömer Çelik'ten Süper Kupa maçı açıklaması | TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi istifa etmeli mi? sorusuna cevap verdi!

Ömer Çelik, katıldığı bir Televizyon programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Habertürk TV ekranlarında Mehmet Akif Ersoy ile Nedir, Ne Değildir programında gündemi değerlendirdi.

Riyad’da oynanması planlanan ancak oynanamayan Süper Kupa Final Maçı ile ilgili olarak “Bir planlama hatası yapılmış, keşke böyle bir manzara yaşanmasaydı ve her şey protokole yazılsaydı böylece bir kriz yaşanmazdı” dedi.

Ömer Çelik, konunun bir anda Atatürk krizine dönüştüğünü ve detaylar bilinmeden sosyal medyada herkesin Atatürk üzerinden bir ayrıştırma oluşturmaya çalıştığını ve CHP’nin bu konuda toplumu radikalleştirme çabası içinde süreci yönetmeye çalıştığını belirtti.

Protokol konusunda yapılan hata sebebiyle maçın oynanmadığını söyleyen Çelik, "Bu bir ders olsun bundan sonra bildirimler doğru yapılsın" ifadelerini kullandı.

Çelik, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi istifa etmeli mi? sorusuna da bu konu benim cevaplayacağım bir konu değil şeklinde cevap verdi.

Ömer Çelik, Can Atalay davasına dair de yaşanan krizin çözüm noktası olarak 'Yeni Anayasa' çıkışında bulundu.

"REJİM DEĞİŞİKLİĞİNİN KARŞISINDAYIZ"

Son günlerde gündemde sıkça yer alan ve 'Filistin'e destek' yürüyüşünde bir kişinin yürüyüşe katılan bir kişiye yumruk atması sonucu tekrar gündemde yer alan 'Hilafet' tartışmasına dair Ömer Çelik, "Hilafet gibi gündemimiz yok. Bu tartışmadan kast edilen şey Türkiye'de rejim değişikliği talep etmekse bunun karşısında oluruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin rejimi, anayasal düzeni devlet tarafından korunuyor. Anayasal düzen burada esastır." açıklaması yaptı.

Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can'ın telefonundaki görüntüler sonrası yeniden ortaya çıkan 'Torpil' konusuyla alakalı Ramazan Can'a haksızlık yapıldığını da belirten Çelik, liyakat vurgusu yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri