Osman Gökçek kimdir? Osman Gökçek neden gündemde?

Eski Ankara'da Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu olan Osman Gökçek kimdir? Osman Gökçek neden gündemde? İşte detaylar...

Osman Gökçek kimdir? Osman Gökçek neden gündemde? İşte detaylar...

OSMAN GÖKÇEK KİMDİR?

Osman Gökçek, 12 Ekim 1983 tarihinde Ankara'da doğdu. Eğitim hayatını Başkent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümünde tamamladı.

Gökçek'in siyasi ve sosyal hayata olan ilgisi genç yaşlarda başladı. 2002 yılında kurulan Keçiören Gençlik Derneği'ne 9 Mart 2003 tarihinde başkan oldu ve Ankara'da birçok ilçede derneğin örgütlenmesine katkı sağladı. 2003 yılının Aralık ayında Hollanda'ya yapılan ilk sivil girişim grubuna liderlik eden Gökçek, 2006 yılında Çankaya Gönüllüleri Derneği Başkanlığına seçildi.

2010-2023 yılları arasında Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörlüğü görevini üstlendi. Bu süre zarfında kanalın yayın politikalarını ve içerik stratejilerini yönetti.

Osman Gökçek, hâlâ Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu ve Çankaya Gönüllüleri Dernek Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Osman Gökçek, kariyeri boyunca gençlik ve sivil toplum çalışmalarına büyük önem vermiş ve bu alanda çeşitli projeler hayata geçirmiştir. Ankara 2. bölgeden milletvekili olarak seçilmesiyle birlikte siyasi kariyerinde yeni bir sayfa açmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri