ÖSYM açıkladı: 2024-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi testi için temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayınlandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından bugün düzenlenen 2024-Kamu Personel Seçme Sınavı (2024-KPSS) Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) kapsamında temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı.

ÖSYM'nin internet sitesinde yapılan duyuruya göre, 2024-KPSS ÖABT adayları, sınavda kullanılan temel soru kitapçığı diziliminde verilen soruların tamamına ÖSYM'nin [https://ais.osym.gov.tr](https://ais.osym.gov.tr) adresinden 10 gün süreyle erişim sağlayabilecekler. Temel soru kitapçığının görüntülenme süreci, 14 Ağustos 2024 saat 23.59'da sona erecek.

Ayrıca, temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarının her test için yüzde 10'u, ÖSYM'nin internet sitesinden erişime açıldı. Bu adım, adayların sınav performanslarını değerlendirmelerine ve sorulara dair geri bildirimde bulunmalarına olanak tanıyacak.

ÖSYM, adayların sınav sonuçlarına ve detaylı bilgiye ulaşabilmesi için gerekli tüm bilgilendirmeleri yapacak. Sınavla ilgili diğer gelişmeler ve duyurular ÖSYM'nin resmi web sitesinde takip edilebilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri