Otomobil kontrolü kaybetti alt geçide uçtu: 3 ölü ve yaralılar var!

İzmir'in Konak ilçesinde hastaneye gitmek için yola çıkan 5 kadının bulunduğu otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle alt geçide düşerek feci bir kazaya neden oldu. Yaklaşık 6 metre yükseklikten düşen araçta, 3 kadın hayatını kaybederken, 2 kişi ağır yaralandı.

Kaza, Eşrefpaşa'dan İkiçeşmelik yönüne giden 35 CBA 796 plakalı otomobilin, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldi. Otomobil, kontrolden çıkarak bariyerleri aşıp alt geçide düştü. Olay yerine hemen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 2 YARALI

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemelerde, ters dönen otomobildeki 3 kadının hayatını kaybettiği, 2 kadının ise ağır yaralandığı tespit edildi. Yaralılar, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin devam ettiği bildirildi.

TRAFİKTE YOĞUNLUK OLUŞTU

Kaza nedeniyle yolun araç geçişine kapanması, bölgede büyük bir trafik yoğunluğuna neden oldu. Polis ekipleri, trafiği yönlendirirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kazanın sebebinin detaylı inceleme sonucu ortaya çıkacağı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri