Öykü Gürman kimdir? Öykü Gürman nereli? Öykü Gürman evlenecek mi? Öykü Gürman kiminle evlenecek?

Öykü Gürman kimdir? Öykü Gürman nereli? Öykü Gürman evlenecek mi? Öykü Gürman kiminle evlenecek? İşte detaylar…

Öykü Gürman, birçok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Öykü Gürman kimdir? Öykü Gürman nereli? Öykü Gürman evlenecek mi? Öykü Gürman kiminle evlenecek? Detaylar haberimizde…

ÖYKÜ GÜRMAN KİMDİR?

Öykü Gürman, 4 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Öykü Gürman aslen Trabzon Ofludur. 'Berk' adından ikiz kardeşi bulunuyor.

İlkokul eğitimini Özel Efdal Ana ve İlkokulu'nda, ortaokul ve liseyi İstek Vakfı Acıbadem Lisesi ve Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde okudu. Lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı'nda tamamladı. Öykü Gürman, müzik eğitimine keman ve şan dersleri alarak başladı.
2007 yılında ikiz kardeşi Berk Gürman ile kurdukları müzik grubuyla geniş kitlelerce tanındı. 'Evlerinin Önü Boyalı Direk' şarkısı büyük beğeni topladı. Gürman kardeşlerin birliktelikleri 2010 yılında sona erdi.

Öykü Gürman'ın müzik tarzı, Akdeniz ve Arap müziğini harmanlayarak ortaya çıktı. İlk albümünü 2007 yılında 'Kısmet' adıyla çıkardı. Berk Gürman'ın imzasını taşıyan şarkıların yanı sıra türküleri de flamenko ile birlikte harmanladı. TRT 1 ekranlarında 'Boyalı Direk' adlı müzik ve sohbet programı hazırladı ve sundu.

4 Ağustos 2015 tarihinde Yavuz Bingöl ile evlenen Öykü Gürman, 15 Nisan 2016 tarihinde boşandı.
Öykü Gürman birçok dizi ve filmde de boy gösterdi. Bunlar; Türk Filmi, Panzehir, Urfalıyam Ezelden, Gel Dese Aşk, Aşk Zamanı, Sen Anlat Karadeniz, Bayram Şekeri, Alparslan Büyük Selçuklu, Bandırma Füze Kulübü.

ÖYKÜ GÜRMAN EVLENECEK Mİ, KİMİNLE EVLENECEK?

Öykü Gürman ikinci kez nikah masasına oturacak, katıldığı bir programda Eylül, Ekim gibi evleneceğini açıkladı. Öykü Gürman, nişanlısı Fatih içmeli ile nikah masasına oturacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri