Özel’den ‘vuruldu’ iddialarına röntgenli yanıt

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde yaşadığı ev kazası sonucu ayağının kırılmasıyla ilgili ortaya atılan "vuruldu" iddialarına sert bir tepki gösterdi.

Sosyal medyada yayılan bu iddiaların, FETÖ bağlantılı hesaplar tarafından kasıtlı olarak yayıldığını ve bu yalanların daha da büyütülerek sürdürüldüğünü belirtti. Özel, ayak filmlerini kamuoyuyla paylaşarak, bu iddiaların asılsız olduğunu bir kez daha vurguladı.

Özgür Özel, Sözcü gazetesine verdiği demeçte, yaşadığı kazanın ardından ortaya atılan asılsız iddiaların akıl ve ahlak dışı bir kampanyanın ürünü olduğunu ifade etti. Bu iddiaların, FETÖ'cü hesaplar tarafından başlatıldığını ve bazı kişilerin bu yalanlara inanarak peşine takıldığını belirten Özel, gerçek niyetin CHP'ye ve kendisine zarar vermek olduğunu söyledi. Bu tür iddiaları ciddiye almadığını belirten Özel, "Biz işimize bakıyoruz. Gündemimizde Türkiye'nin sorunları ve bu sorunlara üreteceğimiz çözümler var. Herkese açık, şeffaf bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Ayrıca, Özgür Özel'in röntgen filmleri, Ortopedist Prof. Dr. Tarık Yazar tarafından incelendi. Prof. Yazar, Özel'in ayak parmak kemiklerinde kırık olduğunu doğruladı ve bu kırıkların "şanslı kırık" olarak nitelendirilebileceğini belirtti. Yaranın dışa kanama yapmaması ve kemik yapısının bozulmamış olması, iyileşme sürecini hızlandıran etkenler olarak gösterildi. Prof. Yazar, doğru tedaviyle Özel'in üç ay içinde tamamen iyileşeceğini öngördü ve bu süreçte Özel'in kullandığı ayak desteğinin doğru bir tercih olduğunu vurguladı.

Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, seçimlerin kaçınılmaz olduğunu ve sonunda milletin iradesinin galip geleceğini söyledi. Ayrıca, Türkiye'de son zamanlarda artan orman yangınlarına dikkat çekerek, büyükşehir belediyelerinin yangın söndürme uçakları bulundurmasına izin verilmemesini eleştirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri