Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay'ın ölümüne dair soruşturmada yeni gelişme: 27 şüpheliye tutuklama talebi

İzmir'in Konak ilçesinde 12 Temmuz'da yaşanan sağanak yağış sırasında su birikintisine basarak elektrik akımına kapılan ve hayatını kaybeden Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay olayıyla ilgili olarak gözaltına alınan 27 şüpheli, savcılık sorgularının ardından tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.

İzmir'in Konak ilçesinde 12 Temmuz'da yaşanan sağanak yağış sırasında su birikintisine basarak elektrik akımına kapılan ve hayatını kaybeden Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay olayıyla ilgili olarak gözaltına alınan 27 şüpheli, savcılık sorgularının ardından tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, İZSU Genel Müdürlüğü ve Gdz Elektrik çalışanları da aralarında bulunduğu şüphelilerin sorumluluklarının bulunduğu belirtilerek gözaltına alınmıştı.

Şüpheliler, savcılık ifadelerinin ardından "bilinçli taksirle ölüme neden olma" suçlamasıyla tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. Ayrıca belge ve beyan delilleri değerlendirilerek 5 kişi hakkında daha gözaltı kararı verilmişti. Gözaltı kararı bulunan diğer 2 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri