Özgü Namal kimdir?

Özgü Namal, Kızıl Goncalar dizisiyle FOX TV ekranlarında boy gösterecek. Özgü Namal2ın dizideki partneri ise Özcan Deniz olacak. Peki, Özgü Namla kimdir? İşte detaylar…

Özgü Namal, 28 Aralık 1978 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Baba tarafından Makedonya Üsküp, anne tarafından Yunanistan Selanik göçmeni olan Namal, Üsküdar Cumhuriyet Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde eğitim aldı.

Namal, oyunculuk kariyerine 1997 yılında "Beşibiryerde" dizisiyle başladı. Aynı yıl, "Kerem" adlı sinema filmiyle de beyazperdede ilk kez seyirciyle buluştu. 2003-2005 yılları arasında "Kurtlar Vadisi" dizisinde "Elif Eylül" karakterini canlandıran Namal, bu rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Namal, oyunculuk kariyerinde birçok ödüle layık görüldü. 2005 yılında "Asi" dizisiyle "En İyi Kadın Oyuncu" dalında Altın Kelebek Ödülü'nü kazanan Namal, 2007 yılında da "Gümüş" dizisiyle "En İyi Kadın Oyuncu" dalında Altın Portakal Ödülü'ne layık görüldü.

Namal, müzik alanında da başarılı çalışmalara imza attı. 2008 yılında "Aşka Türlü Şeyler" adlı albümüyle müzik dünyasına adım atan Namal, albümündeki "Aşka Türlü Şeyler", "Yar", "Yağmur" ve "Seni Seviyorum" gibi şarkılarla büyük beğeni topladı. Namal, son olarak 2014 yılında rol aldığı "Yalnız Kurt" dizisi ve "Benimle Var mısın?" sinema filminde yer aldı.

Özgü Namal, FOX TV’nin yeni başlayacak dizisi Kızıl Goncalar’da başrol oynayacak. Namal’ın partneri ise Özcan Deniz olacak.

KIZIL GONCALAR KONUSU

Kızıl Goncalar, izleyicilere Levent adlı seküler bir Atatürkçü ile Meryem adlı mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan kadının hayatlarının kesişme noktasında gerçekleşen olağanüstü bir hikayeyi sunuyor. Hikaye, sadece inanç ve fikir ayrılıkları üzerinden değil, aynı zamanda evlat söz konusuyken anneliğin ve babalığın güçlü birleştirici etkisine odaklanarak derinlik kazanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri