Özgür Demirtaş'a tehdit

Ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medya üzerinden tehdit mesajları aldığını açıkladı.

Olay, muhalif kesimleri hedef gösteren ve iktidara yakın duruşuyla bilinen gazeteci Taha Hüseyin Karagöz'ün dolar bazında emekli maaşları hakkında yaptığı açıklamaların ardından gelişti.

Karagöz, doların enflasyonunu ve hayat pahalılığını hesaba katmadan, emekli maaşlarının dolar bazında arttığını iddia etti. Bu iddialara tepki olarak, Prof. Dr. Özgür Demirtaş sosyal medya hesabından şu ifadelerle tepki gösterdi: "Yuh Yuh Yuh. İşte bu yüzden ak troller midemi bulandırıyor. Allah kahretsin, vicdansız. Güce tapan vicdansız. Yaşa ulan emekli maaşı ile bir ay da görelim. Yazıklar olsun sana. Delirtiyorlar beni. Sus Özgür diyorum. Sen üstüne düşeni yaptın diyorum. Ama dayanamıyorum."

Bu tepkisinden sonra, bugün Özgür Demirtaş sosyal medya hesabından tehdit edildiğini duyurdu. Kimliği belirsiz bir kullanıcı, Demirtaş'a yönelik şu tehdit içeren ifadeleri paylaştı: "Özgür Demirtaş denen kansız senin kim olduğunu biliyoruz sıranı bekle bunlar fragman vatansız Manukyan'ın çocuğu senin gibi bu ülke çok ama meraklanmayın kim olduğunuz biliyoruz bir nefes kadar çok yakınınızdayız..."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri