Özgür Özel, Kılıçdaroğlu ile görüşecek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da gerçekleştirilen partisinin İl Danışma Kurulu toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Özel, toplantıda yaptığı konuşmada, partinin iç yapısını demokratik bir şekilde yeniden şekillendirme çabalarına dikkat çekti ve CHP'nin geleceğe yönelik planlarını paylaştı.

Özgür Özel, konuşmasında CHP'nin iç işleyişinde demokratik ilkelere daha fazla önem verilmesi gerektiğini vurgulayarak, örgütün sesine her aşamada kulak verilmesi gerektiğini belirtti. Partinin mevcut tüzüğünün ve programının önemli olduğunu ifade eden Özel, ancak bu belgelerin güncellenmesi gerektiğini söyledi. Özellikle tüzük çalışmalarının partinin demokratik, kadın haklarına saygılı ve gençleşmeye önem veren bir yapıya kavuşmasını sağlayacağını dile getirdi.

KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞME

Özgür Özel, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşeceğini belirterek, CHP'nin tüzüğünde yapılan değişiklikler konusunda Kılıçdaroğlu'nun görüşlerini alacağını ifade etti. Özel, "En iyi tüzüğün üzerinde uzlaşma çabamız var. Bu çalışmaları tamamladıktan sonra programımızın hazırlığına başlayacağız." dedi.

Özel, sosyal medyada ve bazı televizyon programlarında yapılan eleştiriler ve sahte tüzük taslakları hakkında da konuştu. Parti içindeki tartışmaların sağlıklı bir şekilde yürütülmesi gerektiğini vurgulayan Özel, "Sahte tüzük taslakları ile ortaya çıkanlar, partiyi karıştırmaya çalışanlardan başkası değildir." şeklinde konuştu.

Özgür Özel, Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilgili yaptığı konuşmada, Atatürk'e sadakat göstermeyen bir teğmenden vatan sevgisi beklemenin saflık olacağını belirtti. Özel, "Mustafa Kemal'in askeri olmayan bir teğmen, ülkenin geleceği için bir beka sorunu oluşturur." dedi. Ayrıca, 15 Temmuz darbe girişimine de değinerek, "Biz geçmişte doğru yerde durduk, 15 Temmuz'da doğru yerde durduk, şimdi de doğru yerde duruyoruz." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri