Özgür Özel'den Erdoğan ve Bahçeliye DEM Parti cevabı: ''Gündemi unutturmak için, 'DEM DEM DEM' diyorlar''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin haftalık grup toplantısında önemli değerlendirmelerde bulundu.

Özgür Özel partisinin grup toplantısında iktidar partisi ve gündemle ilgili açıklamalar yaptı. Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'yi hedef aldı.

İşte Özel'in açıklamalarından öne çıkanlar:

"İki ay sonra 81 ilde 973 ilçede 394 beldede yerel seçimlere gidiyoruz. Birileri bir yandan siyaseti sertleştirmenin, kutuplaştırmanın, bize hakaretler ederken tahrik etmenin, bu yüzden siyasetin gerginleşmesinin ve esas meselelerin konuşulmamasının hesabında. Bunu Recep Tayyip Erdoğan'ı dinlediğinizde her konuşmasında görüyorsunuz. Bugün MHP'nin grubunu dinlediğinizde Sayın Devlet Bahçeli'nin üslubundan görüyorsunuz.

Hani büyük olunduğunda çok önemli bir görevdedir, kızıp da söylese bir şey değil ama promterdan okuyor. Dünden hazırlamışlar, bilgisayara yüklemişler, o kaydırıyor, Devlet Bey camdan okuyor. Camdan o kadar hakaret olunca, o hakaretlerin gerçekten içten yapılması değil de bir vazife olarak yerine getirildiği çok belli.

Bu Meclis'te iki tane promter kullanılıyor. Birini Tayyip Bey, bir tanesini Devlet Bey kullanıyor, ikisinin kablosunu takip edin, saraydaki bir odaya çıkıyor. O yüzden biz onlar istedi diye kavga edecek değiliz, hakaretlerine cevap verecek değiliz, onların seviyesine inecek değiliz. Maazallah çıkarken vurgun yeriz ama biz onlara rağmen bu memleketin gerçek sorunlarını konuşmaya devam edeceğiz."

''MİLLETİN DERDİ DEM, DEM, DEĞİL ZAM, ZAM, ZAM''

''Bizim her siyasi partiyle ne kadar ilişkimiz varsa DEM Parti ile de o şekilde ilişkimiz var. Göz önünde buluştuk. Özgür Özel'in ve CHP'nin DEM Parti ile ilişkisi göz önünde neyse arkada da aynı şekildedir. Milletin derdi 'DEM, DEM' değil zam, zam, zam.

Haftaya bütün parti yöneticilerimizle deprem bölgesinde olacağız. Bütün vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu deprem 21 yıldır tek başına bir iktidarın hüküm sürdüğü bir ülkede yaşandı. Bütün yetkilerini tek başına kullanan yani mazereti olmayan bir iktidarın döneminde yaşandı. Kendisinden önceki iktidarı depreme tam hazırlık yapmadı, depremin üçüncü günü hala çadırda kalanlar var diye eleştirenlerin döneminde yaşandı."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri