Özkan Uğur'un son sağlık durumu nedir? Özkan Uğur'un sağlık durumu nasıl?

Özkan Uğur'un sağlık durumu nasıl? Özkan Uğur son dakika sağlık durumu hakkında gelişme var mı? Sevenleri tarafından Özkan Uğur'un sağlık durumu merak ediliyor. MFÖ grubun üyesi Özkan Uğur 3 aydır yoğun bakımda.

Özkan Uğur'un sağlık durumu nasıl? Özkan Uğur son dakika sağlık durumu hakkında gelişme var mı? Sevenleri tarafından Özkan Uğur'un sağlık durumu merak ediliyor. MFÖ grubun üyesi Özkan Uğur 3 aydır yoğun bakımda. Tedavi gören Özkan Uğur'un sağlık durumu nasıl?

Özkan Uğur'un sağlık durumu hakkında son dakika üzücü bir haber geldi. 8 ay önce rahatsızlanan ve 3 aydır yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Özkan Uğur'un sağlık durumu nasıl, kaç yaşında, hastalığı ne? soruları soruluyor. Özkan Uğur neden yoğun bakımda, sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

ÖZKAN UĞUR'UN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Özkan Uğur, MFÖ grubunun bas gitaristi ve solistidir. Özkan Uğur, ilk kez 2013 yılında yakalandığı lenf kanserini üçüncü kez yenmişti.

Sanat dünyası ise son günlerde isim vermeden "beyaz kan arıyoruz" ilanı paylaşıyordu. Bu paylaşımların Özkan Uğur için atıldığı ortaya çıktı. Ayrıca aranan kadının kısa bir süre içerisinde bulunduğu da bilgiler arasında.

Lenf kanseri nedeniyle 8 ay önce tekrar hastalanan Özkan Uğur, 3 aydır yoğun bakım ünitesinde tedavi altında. Sanatçı, entübe edildi.

Uğur'un vücudundaki kanserli hücrelerinin temizlendiği ancak böbrekleriyle ilgili sorun yaşadığı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Sanat camiası yasa boğuldu!

Güncel Haberleri