Pera Palas'ta Gece Yarısı ikinci sezon tarihi açıklandı

'Pera Palas'ta Gece Yarısı' dizisinin 2. sezonunun yayın tarihi ve konusu belli oldu.

Dizinin başrollerini Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı paylaşıyor ve 12 Eylül'de Netflix platformunda izleyicilerle buluşacak.

Dizinin konusu ise zamanda yolculuk teması üzerine kurulu. 1995 yılında, Esra'nın geçmişine dair ipuçlarını ararken 1940'larda bir bebeklik fotoğrafı bulmasıyla başlıyor. Esra, annesinin ve ailesinin kim olduğunu öğrenmek için geçmişe yolculuk yapmaya karar verir. Ancak zamanla oynamanın tehlikeli olabileceğini söyleyen Ahmet'in uyarılarına rağmen, Esra ve Ahmet 1941 yılında kendilerini beklenmedik bir maceranın içinde bulurlar. Esra'nın annesini arama çabaları sırasında, Ahmet ise tarihin akışını değiştirdiklerini fark eder. İkiliye zaman yolculuğunda eşlik eden bir başka karakter ise Halit'tir. Halit, aşkı için 1919 yılından 1941'e gelmiştir ve bu durum işleri daha da karmaşık hale getirir.

Dizinin 2. sezonunda karakterlerin geçmişleriyle olan bağlantıları ve zaman yolculuğunun yarattığı etkilerin nasıl gelişeceği merak konusu. Yapımcılığını Karga 7'nin üstlendiği dizi, Emre Şahin ve Nisan Dağ yönetiminde, Elif Usman, Aksel Bonfil ve Ekin Akçay tarafından kaleme alınan senaryo ile seyirciyle buluşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri