Pınarbaşı Mahallesi Muhtar Adayı Serpil Yıldırım: Ailenizden biri olmaya talibim

Ankara Sincan Güçlü Kadınlar Dernek Başkanı Serpil Yıldırım, Pınarbaşı Mahallesi'nde muhtar adaylığını açıkladı. Yıldırım, "Mahallemiz için çok güzel hayallerimiz, çok güzel projelerimiz var." dedi.

Pınarbaşı Mahallesi Muhtar Adayı Serpil Yıldırım, otuz yıldır yaşadığı mahallesini daha da güzelleştirmek ve kalkındırmak için çalışmalarına başladı. "Ben muhtar olmaya değil sizin sofranızda ailenizden biri olmaya talibim." diyen Yıldırım, ev hanımlarına yönelik oluşturdukları projeleri aktardı.

'Bir Hayat Projesi' ile ev hanımlarına istihdam sağlamayı amaçlayan Serpil Yıldırım, Avrupa Birliği Destek Projelerinden yararlanarak mahallede tekstil atölyesi ve iş yeri atölyelerinin kurulacağını, mahalledeki genç kızlarına da iş imkanı sunacaklarını aktardı.

PROJE ÜSTÜNE PROJE!

İhtiyaç sahiplerine yönelik ise 'Tomurcuk Projesi' ile özellikle şehir dışında üniversite kazanan öğrencilere burs imkanı sağlanacağını belirten Yıldırım, "Kadınlarımız için çadırlar kuracağız. Bu çadırlarda el işi ürünlerinin ve yiyeceklerin satılmasını temin ederek istihdama yönelik yeni iş sahaları oluşturacağız." diye konuştu.

Pınarbaşı Mahallesi Muhtar Adayı Serpil Yıldırım'ın diğer projeleri arasında sokak hayvanlarına yönelik 'Pati Evleri Projesi', mahallede bulunan parklarda daha farklı yaşam alanlarının oluşturulması; düğün, cenaze, sünnet gibi birliğin simgelendiği durumlarda beraberliğin sağlanacağını ve gelecek nesillere tarihi ve kültürel değerlerin aktarılması amacıyla yöresel pazar alanlarının oluşturulması yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri