Plajda akıl olmaz olay: Polise balta ve neşterle direndiler!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bulunan Konyaaltı Beach Park'ta yaşanan olay, adeta bir film sahnesini andırdı. Denizde yüzen bir vatandaşın cep telefonunu çalan 5 kişi, telefonu geri vermek için sahibinden 4 bin TL fidye istedi.

Olayın büyümesi üzerine ihbar edilen sivil polis ekiplerine ise şüpheliler neşter ve küçük kamp baltasıyla direndi.

NEŞTER VE KESERLE DİRENİŞ

Olay, denizde yüzen bir kişinin cep telefonunun çalınmasıyla başladı. Telefonu geri vermek için 4 bin TL talep eden 5 şüpheli, telefon sahibinin direnişiyle karşılaştı. Durumun polise ihbar edilmesiyle birlikte olay yerine sivil polis ekipleri sevk edildi. Ancak şüpheliler, polise de mukavemet göstererek neşter ve keserle saldırıda bulundu.

POLİSE MUKAVEMET VE GÖZALTI

Olay yerine gelen polis ekiplerine saldıran şüpheliler, bölgede büyük bir paniğe yol açtı. Emniyet güçlerinin takviye ekip çağırmasıyla birlikte, bölgeye çok sayıda resmi ve sivil polis gönderildi. Şüpheliler, biber gazı kullanılarak etkisiz hale getirildi ve ters kelepçe takılarak gözaltına alındı. Şüpheliler, polis otosuna bindirilerek karakola götürüldü.

GÖRGÜ TANIKLARI ŞOKTA

Sahilde yüzen ve yaşanan olaylara tanıklık eden genç bir görgü tanığı, "Telefonu çalmışlar, adam gelip telefonu elinden almaya çalışınca neşterle kendini kesmeye başladı. Adamın cebindeki parayı da almak istediler. Polisler geldi, onlara da saldırdılar" ifadelerini kullandı. Olay, sahildeki diğer vatandaşlar arasında da büyük bir şaşkınlık yarattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri