PTT 184'üncü yılını kutluyor

23 Ekim 1840 tarihinde Posta Nezareti adıyla haberleşme hizmetine başlayan ve ülkemizin en köklü kurumlarından biri olan PTT AŞ, 184. yıl dönümünü kutluyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin iletişim ve haberleşme alanındaki öncü kuruluşu olarak halkın hayatını kolaylaştıran hizmetler sunuyor. Geniş hizmet yelpazesi, ülkenin dört bir yanına yayılan iş yeri ağı, güçlü iştirakleri ve başarılı iş birlikleri sayesinde hem ulusal hem de uluslararası alanda dikkat çeken PTT, güvenilir, hızlı ve kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerini çağın teknolojilerine uygun olarak modernize etmeyi sürdürüyor.

Sadece posta değil, kargo, filateli, bankacılık, e-ticaret ve lojistik gibi birçok alanda da sektör lideri olan PTT, bugünün ihtiyaçlarına uygun çözümler sunarak gücünü artırmaya devam ediyor. Yenilikçi yaklaşımları ve dünya posta sektörüne sunduğu katkılarla Türkiye’nin gurur kaynakları arasında yer alan kurum, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutma ve ülke ekonomisine maksimum katkı sağlama hedefiyle çalışmalarını verimli bir şekilde sürdürüyor.

PTT, ekonomik, kültürel ve sportif faaliyetleriyle de topluma katkı sağlamaya devam ederken, çevreye duyarlı projeleriyle sürdürülebilir bir gelecek için önemli adımlar atıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 2053 net sıfır emisyon hedefi doğrultusunda, elektrikli araç filosunu genişletiyor ve çevre dostu projeleriyle bu hedefe katkı sunuyor.

PTT TÜRKİYE'NİN EKONOMİK KALKINMASINA KATKI SAĞLIYOR

PTT AŞ Genel Müdürü Dr. Hakan Gülten 184. kuruluş yıl dönümüne yönelik yaptığı açıklamasında; “İki asra yaklaşan köklü bir geçmişe sahip olan PTT, Türkiye’nin en saygın ve güvenilir kurumlarından biri olarak milletimizin her daim yanında olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Güçlü altyapısı, yetkin kadrosu ve yenilikçi vizyonuyla PTT, sadece ülkemiz sınırları içerisinde değil, uluslararası alanda da yer aldığı sektörlerde öncü kurum haline gelerek, küresel ölçekteki iş birlikleri ile Türkiye'nin ekonomik kalkınmasına katkı sağlamaktadır. Büyük PTT Ailemizin her bir üyesinin üstün gayreti ve birlikte atacağımız adımlarla daha nice büyük başarılara imza atacağımıza gönülden inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORLAR

Millî değerleri koruyup yaşatan PTT AŞ, 184 yıllık tarihinde üstlendiği kritik görevleri her zaman başarıyla yerine getirmiştir. Son yıllarda küresel ölçekte yaşanan sağlık krizi ve ülkemizi derinden etkileyen deprem felaketi gibi olağanüstü gelişmelere rağmen, PTT, büyük bir özveriyle çalışan personeli sayesinde vatandaşların ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde yanıt veriyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın himayelerinde, PTT AŞ, en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla sunma misyonunu geçmişte olduğu gibi bugün de kararlılıkla sürdürüyor. Her koşulda halkın yanında yer alarak, zorluklarla mücadele eden PTT, ülke genelinde güvenilir bir iletişim ve hizmet ağı oluşturarak, topluma katkıda bulunmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri