Pursaklar'da gençlerin yeni adresi: Millet Kıraathanesi

Pursaklar Belediyesi, gençlerin sağlıklı ve konforlu bir ortamda ders çalışmalarını sürdürebilmelerini hedefleyerek Saray Millet Kıraathanesi'nin bahçesinde çevre düzenleme çalışmalarına başladı.

Gençlerin sosyal ve kültürel hayatına önemli katkılarda bulunan Pursaklar Belediyesi, 7 farklı Millet Kıraathanesi projesi ile gençlere hizmet sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, ders çalışma ve kitap okuma amacıyla Saray Millet Kıraathanesi'ni tercih eden vatandaşların bahçede huzurlu zaman geçirebilmeleri için çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Ertuğrul Çetin, bu önemli çalışmaların her aşamasını titizlikle takip ederek ekiplerle birlikte sahada bulunuyor. Çevre düzenleme sürecinde gerçekleştirilen her işlem, özenli bir şekilde inceleniyor ve son noktaya gelinene kadar detaylı bilgiler alınıyor.

Millet Kıraathanesinin içi gibi dışının da cezbedici olacağını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Saray Millet Kıraathanemizin bahçesini de kullanıma hazır hale getiriyoruz. Yaz tatilinden dönen, iyice dinlenen öğrencilerimiz burayı çok beğenecekler. Ağaçların altında, kuş sesleri ile kitap okuyup, ders çalışacaklar. Millet Kıraathanemizin içi gibi dışı da gençlerimizin buluşma noktalarının başında gelecek. Büyüğünden küçüğüne, her bir hemşehrimizin hayatına dokunacak projeler yapmaya, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz’’ dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri