Saadet Partisi Adayı Adnan Ersan seçim çalışmalarını sürdürürken kafasına ağaç düştü

Burdur'da olumsuz hava şartları sonrası, Saadet Partisi Burdur Belediye Başkan Adayı Adnan Ersan ve oğlu seçim çalışmaları sırasında bir ağacın altında kalarak yaralandı.

Özgür Mahallesi Oto Tamirciler Sitesi'nde gerçekleşen kaza, aşırı rüzgârın etkisiyle bir andız ağacının devrilmesiyle meydana geldi. Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Adnan Ersan ile birlikte seçim çalışmalarına katılan Belediye Meclis Üyesi Adayı da olan oğlu Taha Ersan, yaklaşık 5 metrelik ağacın altında kaldılar.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağacın altından çıkarılan Adnan Ersan ve oğlu Taha Ersan ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındılar.

Adnan Ersan'ın sol ayağının kırıldığı, ancak oğlunun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza anı güvenlik kamerasına yansırken, görüntülerde Adnan Ersan ve oğlunun ağacın altında kaldığı, çevredekilerin yardıma koştuğu ve rüzgârın şiddetinin de net bir şekilde görüldüğü belirtildi. Olayın ardından devrilen ağaç, belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.

2019 Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi Burdur’da yüzde 1.61 oy oranı ile üçüncü parti olmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri